Karlovac

Karlovac

PLAN PUTA

Polazak ispred škole u 08:00 h. Dolazak u Tehnički muzej gdje ćemo se sa stručnim vodstvom muzeja upoznati s transformatorima energije, prometnim sredstvima, rudarskim odjelom. Po dolasku u Karlovac, prvo ćemo posjetiti Stari grad Dubovac koji slovi kao najstariji karlovački spomenik uređen u renesansnom obliku. Nakon razgleda Dubovca, uputit ćemo se u Aqutica Karlovac gdje ćemo se upoznati s podvodnim svijetom i imati kratku edukativnu radionicu pod nazivom „U vodu se smeće ne meće“. Djeca će se na radionici susresti sa smećem koje se gomila na podvodnom dnu te kako to smeće utječe na životinjski svijet. Po završetku razgleda uputit ćemo se u restoran „Panorama“ gdje ćemo imati ručak. Nakon ručka planiramo polazak doma. Dolazak predviđao u ranim popodnevnim satima.

Cijena izleta po osobi:   

 • 205,00 kn (gotovinsko plaćanje)
 • 215,oo kn (plaćanje na rate 2-6)

*** Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30 % ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom
 • licenciranog turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
 • ručak u restoranu „Panorama“
 • ulaznica za Tehnički muzej + stručno vodstvo
 • ulaznica za Aquatica Karlovac + stručno vodstvo + radionica s djecom
 • ulaznica za Stari grad Dubovac
 • osiguranje osobe od posljedica nesretnog slučaja
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:

 • vlastite troškove

***
Kalkulacija je rađena na bazi 80 plativih aranžmana. Za 6 učenika odobravamo gratis, isto kao i za 11 profesora. Ukoliko bude odustajanja od puta radi opravdanih razloga, vraćamo novac u cijelosti.

Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa i cijene. Cijena se korigira na osnovu broja prijavljenih putnika/učenika.

Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

* Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravaka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000583 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Menu**
pileći bečki
prilog – pomfrit
Ketchup + Majoneza
kruh

***

voda u bokalima

* menu za osobu alergičnu na gluten i osobe s vegetarijanskim menu-om → imaju poseban menu  

2018-06-06T21:21:03+00:00