Brijuni & Pula

//Brijuni & Pula

Brijuni & Pula

PLAN PUTA

Polazak ispred škole u 06:00 h. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar i Istru uz kraća usputna zaustavljanja. Dolazak u Fažanu, ukrcaj na brodicu te plovidba do NP Brijuni. Po dolasku razgled nacionalnog parka u trajanju cca 3 sata. Vlakom se posjećuju od centra otoka udaljeni arheološki lokaliteti; zaljev Verige s ostacima rimske vile rusticae iz I st.n.e. i Bizantski kastrum u zaljevu Dobrika, koji je bio naseljen od II st.p.n.e. do XIV st.n.e.. Arheološki muzej otoka smješten u mletačkom kaštelu iz 16 st. te mala gotička crkva Sv. Germana iz 15.st. sa stalnom izložbom kopija fresaka i glagoljskih spomenika Istre. Kraća pauza te povratak brodicom u Fažanu. Nastavljamo autobusom do Pule. Po dolasku ručak. Zatim razgled grada: Arena, dvojna i Herkulova vrata, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram, forum… Nakon razgleda Pule slobodno do zakazanog povratka. Predviđeni povratak u kasnijim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi:

broj putnika 80 putnika 70 putnika
gotovina 365,00 kn 395,oo kn
na rate (2-6) 385,00 kn 415,00 kn

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30 % ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom
  • licenciranog turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  • licenciranog turističkog vodiča za grad Pulu
  • ulaznicu za Brijune + stručno vodstvo
  • ulaznicu za Arenu u Puli
  • ručak u restoranu Dolce Vita
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
  • troškove organizacije i realizacije programa

CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:

  • vlastite troškove
  • osiguranje osobe od posljedica nesretnog slučaja 6,00 kn po osobi

 

Kalkulacija je rađena na bazi 70 – 80 plativih aranžmana. Za 4 profesora odobravamo gratis. Ukoliko bude odustajanja od puta radi opravdanih razloga, vraćamo novac u cijelosti.

Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa i cijene. Cijena se korigira na osnovu broja prijavljenih putnika/učenika.
Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravaka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000583 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Menu

***
pileći bečki
prilog – pomfrit
Ketchup + Majoneza
kruh
***
voda u bokalima

2018-06-06T21:48:11+00:00