Budimpešta – 2 dana

//Budimpešta – 2 dana

Budimpešta – 2 dana

1.dan GRUBIŠNO POLJE – BUDIMPEŠTA

Polazak iz Grubišnog Polja ispred škole u 07:00 h. Vožnja kroz Mađarsku uz zaustavljanje za odmor. Put nas vodi iznad područja Blatnog jezera i blizu jezera Velence do Budimpešte. Po dolasku u gradsko središte prošetat ćemo s pratiteljem putovanja od impresivne Bazilike Sv. Stjepana, do trga Vorosmarty ter, slavne slastičarnice Gerbaud, do glavne trgovačke ulice Vaci Ulica s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, ugostiteljskih lokala i šetalištem uz Dunav. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za vlastite programe. Odlazak do hotela i smještaj u sobe. Večera. Nakon kraćeg odmora odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan BUDIMPEŠTA – GRUBIŠNO POLJE

Nakon doručka, odjava iz hotela. Razgled grada započinjemo razgledom najvažnijih povijesnih znamenitosti i zanimljivosti Budimpešte: Trg Heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara, aveniju Andrassy najljepšu gradsku ulicu sa sjajnim palačama i Operom, povijesni Budim s kraljevsko palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom, Brdo Gallert s utvrdom – Citadelom… Po završetku razgleda kraće slobodno vrijeme u povijesnoj jezgri Budima i odlazak iz Budimpešte. Povratak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

INFO O HOTELU SWING

Hotel je izvrsno dostupan javnim prijevozom (tramvaj 4 ili 6 i također Metro 3). Sve sobe imaju tuš, kupaonicu, TV i sef. Besplatni wifi osigurava mogućnost postizanja interneta u hotelu.

Cijena putovanja po osobi:  

 • 710, 00 kn (plaćanje u gotovini, općom uplatnicom)
 •  750, 00 kn (plaćanje na rate 2-6)

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30 % ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom
 • jedno noćenje na bazi polupansiona u višekrevetnim sobama hotela Swing ***, doručak u hotelu, a večera u restoranu u gradu
 • licenciranog turističkog pratitelja i vodiča
 • razglede prema programu
 • turistička taksa osoba/noć
 • ulaznica za vožnju brodom
 • osiguranje osobe od posljedica nesretnog slučaja i putno zdravstveno osiguranje
 • osiguranje od odgovornosti i jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • osiguranje od otkaza putovanja 45,00 kn

OBAVEZNA NADOPLATA:

polog 15 eura po putniku koja se plaća prilikom prijave u hotel radi kvarova i lomljenja, prilikom odjave iz hotel vraća se polog (čitav iznos) putniku

** VAŽNA NAPOMENA **

Valuta u Mađarskoj je mađarska forinta (HUF). Forinte se mogu nabaviti u Hrvatskoj prije početka putovanja (tečaj može biti povoljniji) ili zamijeniti na licu mjesta. Zamjena hrvatskih kuna u forinte moguća je u Budimpešti u nekim mjenjačnicama.

Kalkulacija je rađena na bazi 25 aranžmana + 2 profesora GRATIS.

Cijena se korigira na osnovu broja prijavljenih putnika/učenika.

Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja

* Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000583 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

2018-06-06T21:18:02+00:00