Graz i tvornica čokolade Zotter

///Graz i tvornica čokolade Zotter

Graz i tvornica čokolade Zotter

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Kutine ispred škole u 07:00 h. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter. Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa. Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  Po dolasku u grad – ručak.  Po završetku ručka šetnja s lokalnim vodičem po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEĆNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Ostavljamo slobodno za šetnju i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Kutinu u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi:  345,00 kn gotovina

365,00 kn kartično plaćanje (rate 2 – 6)

*** Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30 % ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

** Plaćanje u gotovini ili kartično plaćanje (jednokratno ili na rate).

 CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom
  • licenciranog turističkog pratitelja
  • licenciranog turističkog vodiča
  • ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter
  • ručak u McDonaldsu
  • osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja
  • osiguranje od odgovornosti i jamčevno osiguranje
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:

  • vlastite troškove

*******

Kalkulacija je rađena na bazi 45 – 50 plativih aranžmana. Za 2 profesora sve gratis. Ukoliko bude odustajanja od puta radi opravdanih razloga, vraćamo novac u cijelosti.

Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa i cijene. Cijena se korigira na osnovu broja prijavljenih putnika/učenika.

Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

* Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja)

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000583 uplaćena kod

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

2018-06-06T21:13:19+00:00