Krk 02.06.

Krk 02.06.

PLAN PUTA

Polazak ispred škole u 06:00 h. Put prema Krku uz povremena zaustavljanja. Po dolasku na otok prvo posjećujemo grad Bašku gdje se s lokalnim vodičem upoznajemo sa Jurandvorom te Baščanskom pločom – jednom od najstarijih i najvrjednijih hrvatskih spomenika. Po završetku razgleda Baške, nakratko se zaustavljamo u gradu Krku, gdje se također u pratnji lokalnog vodiča upoznajemo s gradom, šetnja starim gradom. Odlazak do Malinske. Ručak i kupanje. Polazak u Kutinu u kasnijim popodnevnim satima. 

Cijena izleta po osobi:   225,00 kn (gotovinsko plaćanje)

                                               240,oo kn (plaćanje na rate 2-6)

*** Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30 % ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom
  • licenciranog turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
  • licencirani turistički vodič za grad Krk i Bašku
  • ručak u restoranu „Noštromo“ Malinska
  • ulaznica za Jurandvor
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:

  • vlastite troškove
  • osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja 6,00 kn

***
Kalkulacija je rađena na bazi 50 plativih aranžmana. Za 2 profesora odobravamo GRATIS. Ukoliko bude odustajanja od puta radi opravdanih razloga, vraćamo novac u cijelosti.

Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa i cijene. Cijena se korigira na osnovu broja prijavljenih putnika/učenika.

Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

* Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravaka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000583 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

2018-06-06T21:12:04+00:00